Beers Bouwproducten BV

POLYESTER SCHOORSTEENOMKLEDING

Polyester schoorsteenomkleding lost problemen op met lekke, doorslaande en van slecht voegwerk voorziene schoorstenen. De schoorsteenkappen zijn toepasbaar op vrijwel ieder dak als tussen- of eindkap op hellende of nokdaken, maar ook op platten daken. Schoorsteenkappen van polyester zijn relatief licht en monteert u eenvoudig over de bestaande schoorsteen. Daarnaast is het niet onbelangrijk dat het toepassen van polyester schoorsteenkappen in de meeste gevallen kostenbesparend werkt. Ontdek daarom de voordelen van schoorsteenomkleding bij Beers Bouwproducten in Medemblik, regio Hoorn!

Assortiment aan schoorsteenomkleding

In ons assortiment aan polyester schoorsteenomkleding heeft u de keuze uit twee uitvoeringen:

  • Luxe
  • Standaard

De luxe uitvoering

Als het écht moet lijken

Schoorsteenkap 'De Luxe'

De luxe polyester schoorsteenomkleding is de perfecte oplossing om de schoorsteen ‘echt’ te laten lijken. Er zijn alleen maar voordelen verbonden aan het gebruik van dit type schoorsteenomkleding. Denk aan de lange levensduur, eenvoudige montage en het uiterlijk van een traditionele schoorsteen zodat de karakteristieke aanblik intact blijft.

Met een gewicht van ca. twaalf kg/m² is type 'De Luxe' naast bestaande bouw ook uitstekend geschikt voor toepassingen in nieuwbouwprojecten.

De uitstraling van de kap wordt mede bepaald door speciaal aangebrachte steenstrips. De strips zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar en in meer dan 2500 kleurnuances. Omdat het beplakken van de polyester schoorsteenomkleding met de steenstrips een zeer nauwkeurige aangelegenheid is, geschiedt dit onder exact de juiste omstandigheden te gebeuren door een gespecialiseerd bedrijf.

De voordelen van de luxe uitvoering

Als u kiest voor de luxe uitvoering, profiteert u van vele voordelen:

Voordelen :
 
Op vrijwel ieder dak
 
Renovatie, bestaande- of nieuwbouw
 
In vrijwel iedere gewenste steen- en voegkleur
 
Afschermen van een bestaande schoorsteen met behoud van het uiterlijk
 
Snelle montage verkort de duur van overlast bij renovatie
 
Als perfect alternatief op een gemetselde schoorsteen
 
Geen duur metsel- en voegwerk
 
Zeer lange levensduur
 
10 jaar garantie

STANDAARD SCHOORSTEENOMKLEDING

Renoveren? Inpakken!

Schoorsteenkap 'Standaard' Polyester schoorsteenkappen type ‘standaard’ zijn de perfecte oplossing om uw schoorsteen af te schermen van weersinvloeden. Herstelwerkzaamheden aan voeg- en metselwerk behoren tot het verleden. Polyester is daarbij een zeer geschikt materiaal voor uw bouwproject door de snelle montage en lange levensduur. Zo vindt u bij ons bedrijf ook polyester bakken of polyester balkons.

De kleur van de kap is medebepalend voor de uitstraling van het dak. Daarom is het belangrijk dat u de juiste kleur bepaalt bij uw aanvraag. Polyester kan in vrijwel iedere RAL-kleur worden geproduceerd.

Het gebruik van de standaard schoorsteenkappen heeft verschillende voordelen:

Voordelen
 
Op vrijwel ieder dak
 
Renovatie, bestaande- of nieuwbouw
 
In vrijwel iedere gewenste RAL-kleur
 
Snelle montage verkort de duur van overlast bij renovatie
 
Relatief goedkoop.
 
Zeer lange levensduur en 10 jaar garantie

Kies de geschikte schoorsteenkappen voor uw pand

Maak een keuze uit onze schoorsteenomkleding en plaats uw aanvraag. Voor meer informatie over onze schoorsteenkappen of ons bedrijf in Medemblik, nabij Hoorn, kunt u ons ons contactformulier invullen, dan proberen we uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. We zijn ook telefonisch te bereiken via 0227 - 712362 of per e-mail via info@beersbouwproducten.nl.


Neem contact op